SPONSORING

Breng uw bedrijf positief onder de aandacht tijdens de Highland Games.

Met uw financiële steun draagt u bij aan  een geslaagd evenement voor het lokale goede doel. Kies hieronder één van onze sponsorpakketten.

MELD U AAN ALS SPONSOR

Spelonderdeel met uw bedrijfsnaam

De “Dr. Sticker Catapult”  en de “Freestyle Barrel Run”. Uw bedrijfsnaam gekoppeld aan een van onze spel-onderondelen. Een unieke sponsorkans om uw merk bij deelnemers en bezoekers onder de aandacht te brengen. De banner die we speciaal voor u laten maken, is na het evenement uw eigendom. Onderdeel van zowel het Gouden als Platinum sposorpakket.

BBQ @ Vrouwenhof

Uiteraard bent u als sponsor van harte welkom op deze dag. Na een dag vol strijd en inspanning zal iedereen  weer op kracht moeten komen met een overheerlijke BBQ in het Vrouwenhofpark. Om vervolgens vol energie door te feesten tot 23.00. Neemt u graag wat gasten mee, kijk naar naar onze premium sponsorpakketten.

Uw vermelding op al onze communicatie

Hoe maatschappelijk verantwoord onderneemt u? Het verbinden van uw bedrijfsnaam aan een lokaal goed doel geeft uw onderneming een sociaal gezicht. Wij helpen graag mee om dit bij zoveel mogelijk potentiele klanten uit de omgeving onder de aandacht te brengen. Als sponsor van dit evenement zullen wij uw bedrijf onder de aandacht brengen onder onze trouwe fanschare.

Share This